Tko smo, što i kako radimo

Rarum d.o.o. okuplja tim odgovornih majstora na području završnih radova u građevini.

Prilikom adaptacije interijera cilj nam je zadržati visok stupanj kvalitete kroz individualan pristup svakom poslu. U našem timu, svi se vodimo istim načelima kao što su odgovornost, pedantnost i poštovanje. Ponosimo se našim radom te ga, bez obzira na okolnosti ili poteškoće na koje možemo naići, uvijek odradimo u skladu s visokim standardima koje smo postavili.

Upravo zbog takvih načela pružamo pouzdanu uslugu adaptacije vašeg prostora.

Pristup i način rada

Bilo da se radi o kompletnoj adaptaciji po principu ključ u ruke ili samo soboslikarskih radova, montaže suhe gradnje, postavi keramike i ostalih završnih građevinskih radova, princip je isti.


Nakon što nas kontaktirate i objasnite nam Vaše želje i planove slijedi izrada ponude. Izlazak na teren i izrada ponude je besplatna. Ponuda za radove se sastoji od detaljnog opisa svakog segmenta rada, garantiranih rokova i načina plaćanja. Po želji ćemo Vam izraditi ponudu u više opcija, npr. kvalitetnija, jeftinija i sl…. Savjetovat ćemo Vas o svakoj od mogućih opcija tako da Vam nećemo govoriti ono što želite čuti samo da bi dobili posao već ćemo Vas upozoriti na sve prednosti i mane pojedine izvedbe i odabira materijala. Pomoći ćemo Vam u odabiru optimalnog rješenja u skladu s Vašim mogućnostima i željama.

Nakon izrade ponude u potpunosti stojimo iza nje, s naše strane nema naknadnih radova i nepredviđenih troškova. Način plaćanja je po dogovoru, a definiran je ponudom.

Kada su dogovoreni svi parametri, krećemo s radovima, uvijek se pridržavajući rokova navedenih u ponudi.
Radove izvodimo optimalnom brzinom, sukladnom visokom stupnju kvalitete. To znači da nećemo preskakati korake samo da bi posao prije završili bez obzira na posljedice. Isto tako, nećemo odugovlačiti poslove zbog toga što smo pobjegli na drugo gradilište…
Faktori koji mogu utjecati na promjenu roka su naknadne promjene od strane investitora, ekstremne vremenske neprilike itd.
Tijekom samih radova detaljno ćemo Vas voditi kroz cijeli proces.

Mi smo drugačiji majstori, obratite nam se, a mi ćemo opravdati Vaše povjerenje.