Adaptacija stana

Adaptacija stana ili poslovnog prostora iz neugodnog i nefunkcionalnog interijera u prekrasan i praktičan prostor zaista donosi zadovoljstvo. Povratna informacija je vrlo jasna i opipljiva. Ponosimo se našim radom te ga s ljubavlju predajemo zadovoljnim klijentima! 🙂

Osim na završni estetski dio adaptacije kao što su izrada dekorativnih zidova, postava keramičkih pločica, soboslikarski radovi i sl., velika se pozornost posvećuje strukturalnim/konstrukcijskim radovima. Pod time mislimo na zidarske radove, instalaterske radove, hidroizolacije, suhu gradnju (Knauf i Rigips), termoizolaciju i zvučnu izolaciju. Koristimo vrhunske materijale koji dugoročno znače uštedu i sprječavaju mogućnost ponavljanja ili popravljanja već odrađenih radova. Ako je investitor ograničen budžetom i primoran je raditi kompromise, nikada ga ne savjetujemo da u ovom segmentu štedi.

Prije početka radova i prilikom izrade troškovnika odnosno ponude, detaljno definiramo sve stavke. Svaka stavka uključuje opis procesa, odabir materijala i eventualne napomene. Također se ponudom definiraju rokovi izrade, način plaćanja, prava i obaveze izvođača i investitora. Takvim se pristupom sprječava mogućnost različitih interpretacija, a adaptacija se odvija glatko i bez stresa. Posljedično je i posao vrhunski odrađen.

Ako planirate adaptirati Vaš interijer, kontaktirajte nas, besplatno ćemo Vam izraditi ponudu koja Vas ničim ne obavezuje.