Obnova stolarije i ostali ličilački radovi

Obnova stolarije uglavnom je naša preporuka. Svi znamo da je danas na tržištu jako puno jeftinog i nekvalitetnog namještaja, sobnih vrata i sl. Moderna sobna vrata izrađena su od raznih kartonskih ljepenki, sača i dekorativnog papira kao završnog sloja. Ona jesu primamljiva niskom cijenom ali se kvalitetom i dugovječnošću sigurno ne mogu mjeriti sa starim drvenim vratima od punog ariša, kakve nalazimo u starim austro-ugarskim stanovima i vilama. Isto tako je i kvalitetnija unutarnja stolarija u stanovima u stambenim zgradama iz ’60-ih, ’70-ih i ’80-ih godina, rađena od debele šperploče i drvenih gredica.

Nabava takvih, novih vrata danas je izrazito skupa i često se kao problem javlja nedovoljno osušena drvena građa koja još godinama “radi” pritom stvarajući pukotine u boji ili laku.

Obnovom stare stolarije zadržavamo kvalitetu i unosimo novi životni vijek, zadržavajući duh i stil koji je u skladu s arhitekturom. Tako obnovljena stolarija je prekrasna i ima dušu. Često je upravo taj segment onaj kojemu se svi najviše divimo nakon završetka adaptacije i namještenja doma. Savršeno se uklapa u sva dizajnerska rješenja, bilo da želite rustikalni stil, modernizirani prostor ili pak želite zadržati klasični izgled.